DEMOS

CENTAR ZA UKORENJIVANJE DEMOKRATIJE
DEMOCRACY ROOTING CENTRE
CENTRE DE LA DÉMOCRATIE ENRACINEMENT
DEMOCRACIA ENRAIZAMIENTO CENTRO
CENTRO DEMOCRAZIA RADICAMENTO

Info za javnost

Saopstenje Centra 20. novembra 2012. g.

Posted by Assoc. Prof. Vladislav B. Sotirovic on November 20, 2012 at 2:55 AM

 

САОПШТЕЊЕЗА ЈАВНОСТ ЦЕНТРА ЗА УКОРЕЊИВАЊЕ ДЕМОКРАТИЈЕ

20. новембра 2012. г.

 

 

Центар за укорењивање демократије – ДЕМОС издаје следеће јавносаопштење 20. новембра 2012. г. поводом хашке легализације хрватско-усташкогсрбоцида на просторима Републике Српске Крајине почињеног почетком августамесеца 1995. г. уз политичку, финансијску, дипломатску и логистичку подршкуСједињених Каубојских Држава:

1.     Ослобађајућом пресудомхрватско-усташким генералима од 16. новембра 2012. г. Хашки трибунал за злочинена просторима бивше Југославије, под председниковањем америчког ционистеТеодора Мерона, је дефинитивно потврдио већ одавно познато чињенично стање даје ова инквизициона институција основана од стране каубојског антисрпског наци-ционистичкоглобија са циљем верификације србоцида на просторима бивше Титославије почињеногу последње две деценије. Светски наци-ционистички покрет је од самог почеткаразбијања Титославије био предводник србоцида, а Хашки трибунал  је и основан 1993. г. у циљу верификацијезатирања Српства по геноцидном моделу затирања аутохтоног становништваПалестине након 1948. г. Аутохтони Срби по овом наци-ционистичком моделу изамисли треба да одиграју улогу аутохтоних Палестинаца у наци-ционистичкомИзраелу као пример да се на самом европском тлу може такође дозволити илегализовати терор геноцидног карактера новопридошлих убица како би се оправдаонаци-ционистички етноцид над аутохтоним Палестинцима на Блиском Истоку. Другимречима, наци-ционистима је преко потребан још један случај легализацијеетноцида како би случај аутохтоних Палестинаца изгубио епитет „преседана“. Наовај начин аутохтони Срби са простора Геноцидне Државе Крватске и шиптарскеРепублике Косова служе за верификацију етноцидне политике наци-циониста наБлиском Истоку након формирања државе Израела – Трећег Рајха наци-циониста.    

2.     Западнаанти-цивилизација, предвођена милитантним ционизмом нацистичке провенијенције,је недвосмослено и по ко зна који пут до сада у најмање протеклих две стотинегодина (од Првог српског устанка 1804. г.) потврдила да Србе сматра заинфериорну расу које треба држати у колонијалном односу и положају по принципубританског јужноафричког апартхејда. Ова милитантна и расистички заснованаанти-цивилизација је у процесу разбијања бивше Југославије (тј. Титославије) одигралаглавну улогу у наставку биолошког затирања Српства изабравши за својеинструменте хрватско-усташку, муслиманско-бошњачку и шиптарско-балистичкукољачку фукару.

3.     Након гореспоменутенедавне ослобађајуће пресуде Хашког трибунала нико више у Републици Србији (тј.њеним територијалним остацима) нема законско, морално и људско право дапропагира улазак Србије у Европску Унију, НАТО пакт (the Nazi American Terrorist Organization) као ни одржавањедипломатских и било којих других односа са свим државама које су директноучествовале у србоциду од 1991. г. до данас. Стога захтевамо да се свипропагатори западне анти-цивилизације ставе ван закона са правом линча најавним местима, а сви они који су учествовали у сарадњи са Хашким трибуналом иу тзв. „евроатлантским“ интеграционим процесима Србије по принципу прекихсудова пошаљу на доживотне радне робије, имовина им се конфискује инационализује, а њихови рођаци и пријатељи ставе под најстрожи надзор државнихоргана. Свако даље позивање на улазак Србије у Европску Унију и/или НАТО пактсе мора правно квалификовати као отворени позив за даља етничка чишћења,нацификацију Србије, као говор мржње и ширење расистичких идеологија „Крви иТла“.

4.     Центар позива јеврејскинарод, који је заједно са српским народом, највише пропатио од нацистичкеидеологије и њених крвника да збаци наци-ционистичку власт у Израелу и његовојпрекоокеанској колонији Сједињеним Каубојским Државама како би се зауставилаглобална неправда и етничко чишћење које воде Вајцманови потомци након 1948. г.када је основана прва наци-ционистичка држава на свету – Израел. На овај начинби се обуздао и све јачи антисемитизам обичних грађана широм слободарског светакоји у немогућности да свој оправдани бес и мржњу према наци-ционистима уВашингтону/Њујорку и Јерусалиму/Тел Авиву искажу и покажу на правим кривцимаисти исказују на обичним и недужним грађанима јеврејског порекла који нисупристали да се иселе у државу ционистичког Трећег Рајха на Блиском Истоку.

5.     Центар захтева од властиу Остацима Србије да на свим њеним границама постави одговарајуће„Хигијенизаторе“ – филтере за пречишћавање ваздуха од инфективно-заразнихболести које долазе са Запада и његових балканских багре-сателита. Ови „Xигијенизатори“ се имајупоставити на специјално подигнутом зиду – „Српски Зид“ који мора да одвајаСрбију од западне фукаре. Филтери би се постављали на одстојању од 100 метараједан од другог уз најстрожу визну и другу адекватну контролу уласка у Србијуод стране западних медиокритета.

6.     Држава Србија јеобавезна да предузме све за одбрану своје државне територије и грађана од новогприпреманог хрватско-франкофуртимашко-усташког похода преко реке Дрине поузорима на 1914. г.−1915.г. и 1941. г./1944. г. Стога се Србија мора под хитно разтитоисати, тј.курталисати сваког утицаја хрватско-усташке партизанштине која је из Загребанасилно убачена у Србију преко Дрине у јесен 1944. г. како би сехрватско-усташка политика затирања Српства лево од Дрине пренела и на простореСрбије. Одлучним обрачуном против хрватско-усташког титоизма и партизанштинеСрбија би се уједно курталисала и про-западне фукаре која је локомотивазаговарања тзв. „евроатлантских“ интеграционих процеса.  

 

Владислав Б. Сотировић

Центар за укорењивање демократије – ДЕМОС

http://cud-demos.webs.com     

 


DEMOS Info 20. Novembar 2012

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments