DEMOS

CENTAR ZA UKORENJIVANJE DEMOKRATIJE
DEMOCRACY ROOTING CENTRE
CENTRE DE LA DÉMOCRATIE ENRACINEMENT
DEMOCRACIA ENRAIZAMIENTO CENTRO
CENTRO DEMOCRAZIA RADICAMENTO

Info za javnost

Info 27. maja 2013. g.

Posted by Assoc. Prof. Vladislav B. Sotirovic on May 27, 2013 at 4:50 AM

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ЦЕНТРА ЗА УКОРЕЊИВАЊЕ ДЕМОКРАТИЈЕ - ДЕМОС

27. маја 2013. г.

 

Центар за укорењивање демократије – ДЕМОС издаје следеће јавносаопштење 27. маја 2013. г. поводом срамне крађе земних остатака Карађорђевићаи њиховог нелегалног и нелегитимног пресахрањивања у крипти цркве Светога Ђорђана Опленцу у Тополи – повесној и моралној престоници Шумадије и читаве Србије:

1.     Преносом земнихостатака Краља Петра Другог Карађорђевића,  његове супруге Краљице Александре, његовемајке Марије и брата Краљевића Андреје у криптуцркве Светога Ђорђа на Опленцу 26. маја 2013. г. извршен је срамни чин отворенеи бескрупулозне крађе њихових земних остатака од стране комунистичких власти уОстацима Србије без ичије дозволе и ваљаних тестамената. Овим чином владајућатитоистичка гарнитура у Србији је смишљено извргла руглу српску династијуКарађорђевића као одмазду за њихову слободарску и демократску борбу противантисрпске и великохрватске национал-шовинистичке Комунистичке партијеЈугославије под руководством аустроугарског каплара из Хрватског Загорја –Јозефа Броза Тита у току Другог светског рата. На жалост, овим чином је титоистичкавладајућа багра у Београду јавно још једанпут ставила до знања поробљеномсрпском народу ко је још увек газда и то у туђој кући цинично пљујући посрпској слободи и традиционалној борби Српског народа, и пре свега Шумадинаца,против страног завојевача и туђег јарма.

2.     Данашња Србија, тј.сада већ њени државни остаци, су под страном прекодринском титоистичком окупацијоми влашћу још од октобра 1944. г. када су великохрватске комунистичке фалангеоружаним путем и немилосрдним терором окупирале Србију тероришући и пљачкајућињено становништво. Србија је након Другог светског рата сведена на њенцентрални део од кога су титоисти отцепили Војводину и Косово са Метохијом. Одсвоје отаџбине Хрватске титоистичка партизанштина је у исто то време направилапо први пут у балканској повесници „уједињену“ и огромну Хрватску. Хрватска јекао највернији Хитлеров сателит једина држава из Другог светског рата чланицаХитлерове коалиције која је из истог изашла не само као победница већ и каодржава са знатно увећаном територијом. Титоисти су се у току свих Југославијагрчевито борили искључиво и само против династије Карађорђевића и слободарског српскогнарода који их је подржавао, а још у току антисрпске и великохрватскекомунистичке револуције донели закон о забрани повратка свих Карађорђевића уЈугославију уз конфисковање њихове имовине на ноћном бандитско-шумском тајномзасиједању у Јајцу 28./29. новембра 1943. г. на територији нацистичке ГеноциднеДржаве Хрвата крвника-поглавника Анте Павелића који им је ту „слободну“ територијуи уступио на коришћење као својим највернијим савезницима у борби против свегашто је српско са обе стране реке Дрине.

3.     Срамота је ибескрупулозни титоистички безобразлук да се након извршеног државног ударареволуционарним средствима 1944./1945. г., а нарочито цркнућа и полагања лешинеу Кућу Срама на Дедињу аустроугарског каплара 1980. г. иједан једини чландинастије Карађорђевића покопава на територији земље Србије, а поготово не насамо 85 км. удаљености од Куће Срама. Крајњи је безобразлук и то да данасКарађорђевиће, и то против своје воље, прекопавају у враћају у титоистичкуСрбију управо они који су их из те Србије и Југославије и избацили 1943. г. иимовину им опљачкали – бивши чланови Брозове СКЈ, Слобине СПС и Шешељеви „црвениеуро-четници“.

С обзиром на горе наведено, Центар за укорењивањедемократије - Демос захтева следеће од надлежних органа:

1.     Да се остаци лешинеаустроугарског каплара Јозефа Броза Тита транспортују из Србије у његовуаутентичну отаџбину Хрватску, или да се, уколико Хрватска не жели да их прими,баце на дно Јадранског мора по примеру судбине Осаме Бин Ладена.

2.     Да се у Србији закономзабрани свака титоистичка или протитоистичка агитација, величање, слављење илиповампиравање титоизма, великохрватске партизанштине, КПЈ/СКЈ и томе слично каои да се титоистичкој партизанштини стави и званична етикета „црвених усташа крвника-поглавникаАнте Павелића“ што су Брозови партизани у суштини и били.

3.     Да се земни остациКраља Терминатора српске државности и независности – Александра Карађорђевића (1888.г. Цетиње−1934.г. Марсеј;) транспортују у његову аутентичну отаџбину Црну Гору коју је у оквирусвог мегаломанско-скоројевићског пројекта југословенског крпежа територијалнопроширио на околне области 1929. г. под именом Зетске бановине и тако коначноостварио Његошев империјални сан о Великој Црној Гори са Добровником, Пељешцом,Источном Херцеговином, Брдима, Јужном Рашком и Метохијом, а Србију раскомадаона Дунавску, Дринску, Моравску и Вардарску бановину.

4.     Да се земни остациКраља Петра Првог Ослободиоца и Ђорђа Петровића Карађорђа пребаце и чувају натлу Мајчице Русије и тамо остану све док се Србија коначно не раститоише и некурталише пречанске титоистичке фукаре и домаће србијанске комунистичке багрекоја тренутно спроводи последњи чин свођења државне територије Србије у границеотоманског Смедеревског санџака по инструкцијама Брисела, Берлина и Вашингтона.

Владислав Б. Сотировић

Директор Центра за укорењивање демократије – ДЕМОС

http://cud-demos.webs.com    


Info 27. maj 2013 by Sanimideg

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments