DEMOS

CENTAR ZA UKORENJIVANJE DEMOKRATIJE
DEMOCRACY ROOTING CENTRE
CENTRE DE LA DÉMOCRATIE ENRACINEMENT
DEMOCRACIA ENRAIZAMIENTO CENTRO
CENTRO DEMOCRAZIA RADICAMENTO

Аустроугарски каплар из Првог светског рата који је ратовао у Србији у аустроугарској униформи 1914-1915, Јозеф Броз Тито, римокатолички полу Словенац, полу Хрват, криминални вођа криминалне Комунистичке партије Југославије и њене наоружане банде - "партизани", окупатор, убица и крвник са својим мафијашима на Другом заседању тзв. АВНОЈ-а у Бихаћу новембра 1942. г.
Нациста Ненад Чанак,фирер тоталитарне, нацистичке и батинашке политичке партије "Војвођански лоповски савез". Овај нациста је познат по јавном ношењу и употреби уружја, премлаћивању грађана и покушајима изазивања масовних погибија вожњом својих самоходки градским улицама. Како би постигао своје нацистичке циљеве отцепљења Војводине од остатка Србије и касније њене поделе између Мађарске и Хрватске користи широку лепезу криминалних и терористичких метода познатих из доба Хитлеровог нацизма. Води порекло из суседне Босне и Херцеговине из које се у Србију населио као титоистички колонизатор, србомрзац и експлоататор.  
Добродошли на црногорско приморје
Америчка каубојска стока у Авганистану 2012. г. Фотографија је у потпуности аутентична што су потврдиле и америчке власти осудивши овај нацистички акт
Такозвано вођење преговора између Београда и Приштине 2012. г. у Приштини у вези са статусом Косова
Британски ратни премијер Винстон Черчил, полу Британац, полу Американац, и фотографије његовог Дрездена кога је сравнио са земљом у ваздушним нападима 13. и 14. фебруара 1945. г. побивши 100.000 његовиг грађана. Град је био један од најлепших европских градова, музеј на отвореном, у војно-стратешком смислу потпуно небитан и проглашен небрањеним градом. Ово британско-америчко ђубре није никада одговарало на било ком међународном суду за почињене злочине геноцида већ су му, чак шта више, Британци подигли споменик у самом центру Лондона. 
30. октобар 2012. г., црногорска и херцегбосанско-крајишка престоница на ушћу Саве у Дунав. Два дана пред "Ноћ вештица" самит представника каубојских окупатора и примитиваца, европске маћехе и домаћих квислинга о финализовању легализације свођења Србије на своје Остатке. Шешељев "четник" и Слобин "комсомолац" у свом дупелизачком елементу и увлакачкој Еуро-пози.
Каубојска багра, европски шљам и шиптарска фукара за истим столом у Приштини: 31. октобар 2012. г.
Премијери Велике Хрватске и Остатака Србије у Београду приликом званичне посете премијера Велике Хрватске ради легализације хрватског повесног Великог Злочина над Србима западно од Дрине. Комуниста Ивица Дачић на испробаној КПЈ линији сарадње са хрватским усташама још од 1932. г.
Споменик класичној терористичкој организацији у Србији у Прешеву јануара 2013. г. Пукушајте да подигнете споменик ИРА-и у Белфасту!
Шиптарски терористички фирер са Косова и Метохије - Ибрахим Ругова. Он је организовао прве терористичке јединице Шиптара на КосМету још пре ОКВ. Јасно је радио на отцепљењу КосМета од Србије и на стварању Велике Албаније са КосМетом.
Каубојски газда и шиптарски чмаролизач у Приштини 2012. г.
Хрватски нациста Марио Манџукић и шиптарска фукара Шакири (ФК Бајерн Минхен) 17. новембра 2012. г. салутирају фотографији усташког генерала Анти Готовини на трибинама.
Поштовани посетиоци и корисници услуга Центра за укорењивање демократије - ДЕМОС,

На овој страници се налазе визуалне представе криминалних особа укључујући и масовне убице.

На овој страници ћете такође наћи и доказни материјал криминалних активности против демократије, слободе, људских права и човечности до којих је дошао Центар као резултат истраживачког рада.

На овој страници се такође можете упознати са истраживачким резултатима Центра у откривању и лоцирању кретена, идиота и остале марве.

Злочини геноцида фукаре 1999. г. (март-јун): Каубоји ово доле зову "МИЛОСРДНИ АНЂЕО"